29 stycznia 2022

Ostre kadry z planu dla Dzikiego Billa!

Jesteśmy przekonani, że w Polsce nadszedł w końcu ten czas, w którym ludzie są bardziej niż kiedykolwiek wcześniej, otwarci na nowe smaki.


Pod koniec 2014 roku, ojcowie Dzikiego Billa, czyli zakochany w ostrej kuchni Katowiczanin i jego szwagier rodem z Minneapolis spotkali się, żeby spróbować nowej partii domowych ostrych sosów. Na długo przed pomysłem stworzenia polskiej marki, która dostarczałaby ostre sosy specjalnie na potrzeby polskiego rynku, istniało w nich przeświadczenie, że Polacy są już gotowi na rodzimy ostry sos.

Młodzi Polacy są ciekawi, otwarci i odważni. Dziki Bill, pierwszy butelkowany, polski ostry sos powstał z myślą o nich. Marzeniem Dzikiego Billa est dotrzeć do miejsc, w których ostre sosy nigdy nie były dostępne. Zmieniać kuchnię ludzi, którzy są ciekawi nowych doświadczeń. Chcą udowodnić, że polska jakość przebija importowane alternatywy i że Polacy potrafią docenić produkt stworzony specjalnie dla nich.

 

Dzięki historii ich firmy, jesteśmy przekonani, że mogą jednocześnie czerpać z bogatej historii amerykańskich ostrych sosów i z długiej tradycji polskiej miłości do prawdziwej i naturalnej kuchni. Gotowanie jest ważne, a czas ludzi którzy doskonale o tym wiedzą właśnie nadszedł.

 

 

Poznaj markę na:

www: dzikibill.pl

fb: www.facebook.com/SosDzikiBill

insta: www.instagram.com/sosdzikibill/